prijsbeleid en voorwaarden banner met tekst

het Bueno leerlingen systeem

We hebben gekozen voor een systeem waar de dansschool van Eeke al enige tijd naar tevredenheid mee werkt. Het is ontworpen voor dansscholen – dat zie je hier en daar terug in de termen – maar het voldoet ook prima aan onze eisen. Je kunt er heel overzichtelijk je lessen in boeken, zoom kan erin worden geïntegreerd en je hebt als gebruiker zelf de controle over welke lessen je wilt boeken, welke abonnementen je wanneer wilt afsluiten en/of welke producten je wilt kopen. Helaas kun je (nog) niet zelf je abonnement stopzetten in het systeem, maar een mailtje aan ons volstaat.

Bovendien kunnen via het systeem heel makkelijk mails gestuurd worden naar iedereen tegelijk, of naar bepaalde groepen, en kan er in één keer een SMS worden verstuurd naar de deelnemers van een bepaalde les. Dat betekent dat appgroepen en verzendlijsten daarmee kunnen worden vervangen door een oplossing die veel minder overlast geeft: als er iets te melden is voor een bepaalde les ontvangen alleen de deelnemers van die les daarover bericht. Kortom: je hoort wat je moet horen en de rest word je niet mee lastig gevallen.

aan-en afmelden van de lessen

Voor de gereserveerde lesplekken word je vooruit ingeboekt. Die plek staat dus voor jou vast net zolang als jij dat wilt, maar je kunt je daarvoor zelf afmelden en een andere les kiezen. Als je dit tot twee uur van tevoren doet blijft je tegoed staan en kun je met dat tegoed een andere les naar keuze boeken. Dit laatste geldt niet voor de zoomlessen-daar geeft ieder abonnement onbeperkt toegang toe maar afmelden levert geen tegoed op dat je in kunt zetten voor een les op locatie. Bij zoom lessen krijg je automatisch 10 minuten voor aanvang van de les een link om mee te doen, die kun je gebruiken of in de prullenmand gooien. Je hoeft je daarvoor niet aan, maar dus ook niet af te melden.

We verzoeken jullie vriendelijk om steeds zoveel mogelijk vooruit in te plannen. Je kunt tot 45 dagen vooruit plannen  – dat is misschien wel heel veel – maar omdat het kleine groepen zijn is het fijn voor jezelf, en voor de anderen als snel bekend is welke plekken nog vrij zijn. Misschien kun je jezelf aanwennen om bijvoorbeeld op vrijdag voor de komende week te boeken. Ook voor ons is het fijn vroegtijdig te weten wie er in de les zitten zodat we de inhoud daarop af kunnen stemmen. 

Prijsbeleid

geen acties–reële prijzen

We proberen de prijzen zo eerlijk mogelijk te houden. Daarom doen we niet aan kortingsacties, welkomstaanbiedingen en wat dies meer zij om leden te werven. Wij vinden dat met name oneerlijk tegenover de mensen die al langer lid zijn, maar ook tegenover onszelf. We proberen de prijzen naar de deelnemers en naar de docenten fair te houden. Dat betekent ook dat met onze kleine groepen, veel persoonlijke aandacht, doorlopende scholing van onszelf en een aantal extra’s zoals bijvoorbeeld het online platform we relatief hoge kosten hebben. Zowel in huur en software als in arbeid.

Je moet onze prijzen dus ook niet vergelijken met die van een grote sportschool of fitnesscentrum, maar met de gespecialiseerde bewegingsgroepen van fysiotherapeuten, of dansscholen en yoga-studio’s. En misschien een punt van overweging bij de uiteindelijke afweging: voor veel mensen levert het regelmatig deelnemen aan de lessen ook een besparing op in osteopaat-, fysiotherapeut-, masseur- en aanverwante kosten. En dan hebben we het niet over de onbetaalbare dingen zoals gemakkelijker en met minder pijn bewegen.

we doen wél aan ondersteuning als dat nodig is

In de huidige omstandigheden (energie, inflatie, oorlog, enz.) horen we steeds vaker dat mensen zich een abonnement echt niet meer kunnen permitteren. Die mensen willen we graag behulpzaam zijn. Omdat wij dat niet allemaal zelf kunnen financieren, zijn we, zoals gezegd bezig hiervoor een ANBI-stichting op te richten – Stichting Anatometics Noordsche Veld – zodat we hiervoor subsidies kunnen verwerven en – als je daartoe in staat – bent je met belastingvoordeel aan ons kunt doneren. Verkeer je in dit soort problemen aarzel dan niet om contact op te nemen met Hanneke: dat we samen gezond en in beweging kunnen blijven is altijd belangrijker dan geld.

ARCHOO lidmaatschappen

online abonnement

De basis van elke abonnementsvorm wordt gevormd door een zuiver online abonnement: dat geeft je toegang tot al onze wekelijkse live zoomlessen en tot ons web archief met losse oefeningen, uitleg en complete lessen die je zelfstandig kunt volgen.  

fair use

We gaan daarbij uit van ‘fair-use’ wat in ons geval wil zeggen dat je het kunt gebruiken zolang je lid bent en niet daarna, en dat het prima is als je dat deelt met huisgenoten maar niet met Jan en alleman. Ook het gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan met een gewoon abonnement. Als je dat wilt neem dan even contact op. 

lessen op locatie

Naast de lessen in de online omgeving zijn er lessen op fysieke locaties. Daar kun je kiezen uit 1 uur per week, 2 uur per week, 3 uur per week, of onbeperkte deelname.  

Eén uur per week geeft de mogelijkheid tot het reserveren van één specifieke les per week. Omdat we bij voorkeur werken met kleine groepen kan het snel dat bepaalde lessen vol raken. Die gereserveerde plek zorgt dat jij altijd op die voorkeurstijd kunt, maar als je verhinderd bent kun je die les wijzigen en aan een andere les deelnemen als daar nog plek vrij is. Ook kan de les als tegoed meegenomen worden naar de volgende week. Twee of drie uur in de week werkt volgens hetzelfde principe.   

blokuren Assen

De buikdans in Assen wordt gegeven met een dubbel uur per twee week: daar kun je dus aan deelnemen/die kun je reserveren met een één keer per week abonnement. Hetzelfde geldt voor de combinatie Essentrics barre en de houdingsles in Assen. Ook die worden gegeven met een dubbel uur per twee week en gelden dus als één uur per week gemiddeld.  

onbeperkt

Met een onbeperkt abonnement kun je voor zes lessen per week een plaats reserveren. Je mag dan ook aan alle andere lessen deelnemen mits er plaats vrij is natuurlijk. Juist omdat er met dit abonnement zoveel lessen worden vastgezet is het voor de mensen met een onbeperkt abonnement heel belangrijk om de les weer vrij te geven als je verhinderd bent, zodat anderen gebruik kunnen maken van die plek. 

zoomlessen

Iedereen met een abonnement heeft gratis toegang tot onze wekelijkse zoomlessen. Hiervoor krijg je geen tegoeden die je voor een andere les in kunt zetten en je hoeft je ook niet aan of af te melden. Tien minuten voor de les ontvang je een mail met de zoomlink: als je mee wilt doen aanklikken, anders gewoon in de prullenbak. Veel van het materiaal hiervan komt na bewerking later ook op het platform, wij zorgen ervoor dat de privacy van de deelnemers daarbij geborgd is.  

meerdere deelnemers in één huishouden 

Het is mogelijk een huisgenotenabonnement af te sluiten: je krijgt dan 25/per maand korting op elk volgend abonnement (dat is de prijs voor het online abonnement dat je immers al hebt betaald, zie boven). 

looptijd en opzeggen  

Alle abonnementen sluit je af voor onbepaalde tijd, maar zijn na de eerste volle kalendermaand per direct door middel van een mailtje opzegbaar. Die onbepaalde tijd is omdat anders wij elke maand toestemming zouden moeten vragen om het abonnement te verlengen.  

Abonnementen worden vooruit geïncasseerd op de 25e. Als je een abonnement afsluit gedurende een kalendermaand wordt het tarief voor de eerste maand aangepast: de 15e betaal je de helft en de 20e nog maar een derde. 

Let wel op: als je voor een periode opzegt verspeel je op dat moment wel je gereserveerde plek. In geval van overmacht (ziekte, mantelzorg taken, zwangerschap e.d.) willen we wel samen met jou zoeken naar een oplossing om je abonnement bijvoorbeeld terug te brengen naar uitsluitend online en je toch je gereserveerde plek te laten behouden. Overleg dit wel goed van tevoren.

strippenkaarten

Voor de mensen die een van onze abonnementen hebben afgesloten is het mogelijk losse lessen bij te kopen in de vorm van een strippenkaart. Die strippenkaarten kun je gebruiken om bijvoorbeeld een kind of logee een keertje mee te nemen – komen ze echt regelmatig mee is een huisgenoten abonnement voordeliger – of als je tijdelijk wat extra lessen wilt i.v.m. een blessure, of als je heel wisselend in Norg bent omdat je daar bijvoorbeeld een vakantiewoning hebt. 

Let op: als het enkel jezelf betreft is het heel snel toch voordeliger om je abonnement voor korte tijd op te hogen (immers maandelijks opzegbaar) 

Bij twijfel: neem even contact op met Hanneke dan kijken we samen wat voor jou de beste optie is. 

losse lessen en proeflessen

Het is ook mogelijk een losse les te kopen. Daar hebben we twee verschillende tarieven voor: voor leden en voor niet-leden. Ook dit kun je weer gebruiken voor een enkele les voor jezelf, je kind, je logee.  

gratis introducee voor een gratis proefles 

Let op: leden mogen gratis een introducee meenemen waarvan zij denken dat een abonnement iets voor hen zou zijn. Uiteraard moet er plek zijn dus graag even van tevoren overleggen. Dat kost jou en de proeflesser dus niets.  

Voor alle anderen geldt dat zij de proefles moeten betalen en als ze een abonnement afsluiten dat geld weer terugkrijgen. Dit laatste is gedaan omdat het verleden heeft geleerd dat de vele toeristen hier in de omgeving nogal eens een gratis proefles meepakken en dat is uiteraard niet de gedachte van een proefles.

Wat het kost

abonnementen 

€ 25,= /maand: alleen online met toegang tot alle zoomlessen 

€ 40,= /maand: online + alle zoom lessen + 1/week op locatie, 1 voorkeursles vastleggen 

€ 50,= /maand: online + alle zoom lessen + 2/week op locatie, 2 voorkeurslessen vastleggen 

€ 60,= /maand: online + alle zoom lessen + 3/week op locatie, 3 voorkeurslessen vastleggen 

€ 75,= /maand: online + alle zoom lessen + onbeperkt op locatie, 6 voorkeurslessen vastleggen 

overig

€ 60,=/stuk: 10 strippenkaart voor abonnees geldig voor 6 maanden 

€ 9,=/stuk: losse les leden 

€ 12,50/stuk: losse les niet-leden