lespalet banner met tekst

Kies je eigen programma

Precies toegesneden op jouw voorkeur, stemming en behoefte.

Bellyfit (Sage)
DANS JEZELF IN TOPVORM: een vrolijke – en als je wilt intensieve - workout op muziek waarbij dansstijlen van over de hele wereld worden gecombineerd met pilates, fitness en yoga.
_MG_9365
Buikdans
ERVAAR HET FEEST VAN JE UITEN IN DANS: leer de techniek van de Egyptische dans en folklore stijlen uit het hele Midden-Oosten. Begrijp de muziek van 1001 Nacht.
Essentrics
DE GRATIE VAN EEN BALLETDANSER(ES): dynamische stretches in combinatie met versterkende en verlengende bewegingen helpen het lichaam sterk, soepel en slank te maken.
Natuurlijk bewegen
FIT VOOR HET BUITENLEVEN: leer de dingen die je als kind moeiteloos deed – rollen, kruipen, springen, over een boom lopen… - opnieuw met veel plezier uitvoeren en toepassen.
Barre
EEN VEILIGE BALLET WORKOUT: door gebruik te maken van een keuken-stoel worden versterkende oefeningen, stretches en balanstraining uit pilates, yoga en ballet veilig en toegankelijk voor elk niveau.
Pilates
FIT VOOR ALLE DAG: steeds wisselende oefeningen helpen je om alle dingen die je in je leven moet doen – bukken, tillen, lopen, enz. - veilig en met plezier uit te kunnen voeren.
Flow
VLOEI SOEPEL VAN HOUDING NAAR HOUDING: diverse oefeningen en houdingen waarin spieren worden gestrekt en gewrichten mobieler worden gemaakt, volgen elkaar op, op de adem.
Kracht
KLAAR VOOR HET ONVERWACHTE: het leven gooit vaak zomaar iets op je pad. Dat vraagt wat van je spieren, van je reactiesnelheid en van je botten – en wees zo botontkalking voor.
Conditie
FIT VOOR ALLE DAG: steeds wisselende oefeningen helpen je om alle dingen die je in je leven moet doen – bukken, tillen, lopen, enz. - veilig en met plezier uit te kunnen voeren.
Yoga
VEILIGE OEFENINGEN VOOR ONZE LEVENSSTIJL yoga is een eeuwenoude spirituele discipline uit India. Wij gebruiken daaruit oefeningen om onze ademhaling, balans, houding en lenigheid te verbeteren, en tot rust en focus te komen.
Alexander techniek
GEBRUIK JE LICHAAM ZOALS HET BEDOELD IS: totdat de eisen van het moderne leven ons hopeloos deden verkorten bewogen we met natuurlijke veerkracht. Een gratie die we met rust en aandacht kunnen herwinnen.
Fitbal
WERK AAN JE STABILITEIT: door pilates oefeningen te combineren met een verende en rollende bal worden je diepst liggende spierlagen aangesproken. De telkens wisselende balans maakt de oefeningen uitdagend en leuk!
Zelfmassage
VERWEN JEZELF: combineer eeuwenoude oefeningen uit het Oosten met rollers, massageballen en zelfsuggestie, en breng je lichaam en geest tot rust. Je spieren, gewrichten en bindweefsel zullen je dankbaar zijn.
Qi Gong
HOUD JE SYSTEEM GEZOND: door het rustig en met aandacht uitvoeren van traditionele Chinese oefeningen kom je geestelijk en lichamelijk in balans en blijf je tot op hoge leeftijd alert en mobiel.
Mindfulness
KOM TOT RUST IN JEZELF: met introspectieve oefeningen uit hele verschillende disciplines leren we ons eigen lichaam van binnenuit kennen en leren we beter te ontspannen en tot diepe rust te komen.