Reviews

Ben je nieuwsgierig hoe anderen de ARCHOO lessen beleven? 

Irma Piet

De lessen van Archoo, oftewel Hanneke en Eeke, helpen me enorm. In de tijden dat ik de lessen niet had, had ik erg veel last van pijn in mijn rug, maar ik heb daar geen last meer van. De lessen zijn erg prettig en gezellig. Zowel de lessen die we fysiek doen als die ik online volg, hebben een goede uitwerking. Een aanrader!

Tine Beks

Het zijn fijne lessen. Er is veel uitleg over de werking van ons lichaam en de invloed van de oefeningen erop. Als oudere (83) richt ik me vooral op chi gong, de langzaam uitgevoerde oefeningen vragen een rustige concentratie, maar ik geniet ook van andere (online) lessen en doe dan mee wat ik kan en prettig vind. In de locatie samen lessen volgen is leuk en gezellig. Ben blij met de deskundigheid van Hanneke en Eeke en met de sfeer die er heerst.

Hanny Vrind

Door de fijne lessen en duidelijke uitleg van Hanneke heb ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer teruggekregen. De prettige sfeer maakt dat ik elke week weer zin heb om te gaan. Ik heb twee keer een les van Eeke gevolgd, en die waren ook super. Ik kan Archoo aan iedereen aanraden!

Caroline Lammers

De lessen van hanneke brengen mij zoveel meer bewustwording over de werking van het bewegingsapparaat en mijn (verkeerde) ingesleten patronen van bewegen. Vanuit spierontspanning worden de lessen stap voor stap opgebouwd. Hierin voor elk wat wils, ieder lijf is anders. Veel keuze in het lesaanbod, kleine groepjes, persoonlijke aandacht, maatwerk!

Karen Ahlers

Super fijne lessen op elk niveau. Er is ruim aandacht voor elk individu. Erg prettige sfeer.

Anneke Meursing

Zeer gevarieerde laagdrempelige lessen voor alle leeftijden en genders met een persoonlijke touch

Schrijf een review

Heb je lessen of workshops bij ons gevolgt? We vinden het leuk om te horen wat je ervan vondt. Via de onderstaande link kom je op onze Google pagina.