prijsbeleid en voorwaarden banner met tekst

prijzen in het kort

het Bueno leerlingen systeem

In ons leerlingensysteem (www.bueno.nu) kun je heel overzichtelijk je lessen in boeken en je hebt als gebruiker zelf de controle over welke lessen je extra wilt boeken en/of welke producten je wilt kopen. Voor abonnementswijzigingen volstaat een mailtje aan ons. 

aan-en afmelden van de lessen

Jouw gereserveerde lesplekken worden door ons vooruit ingeboekt. Die plek staat dus voor jou vast, maar je kunt je daarvoor zelf afmelden en een andere les kiezen. Als je dit tot twee uur van tevoren doet blijft je tegoed staan en kun je met dat tegoed een andere les naar keuze boeken. 

We verzoeken jullie vriendelijk om steeds zoveel mogelijk vooruit in te plannen. Misschien kun je jezelf aanwennen om bijvoorbeeld op vrijdag voor de komende week te boeken. Ook voor ons is het fijn vroegtijdig te weten wie er in de les zitten zodat we de inhoud daarop af kunnen stemmen. 

ARCHOO lidmaatschappen

online abonnement

De basis van elke abonnementsvorm wordt gevormd door een zuiver online abonnement: dat geeft je toegang tot ons web archief met losse oefeningen, uitleg en complete lessen die je zelfstandig kunt volgen.  

fair use

We gaan daarbij uit van ‘fair-use’ wat in ons geval wil zeggen dat je het kunt gebruiken zolang je lid bent en niet daarna, en dat het prima is als je dat deelt met huisgenoten maar niet met Jan en alleman. Ook het gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan met een gewoon abonnement. Als je dat wilt neem dan even contact op. 

lessen op locatie

Naast de lessen in de online omgeving zijn er lessen op fysieke locaties. Daar kun je kiezen uit 1 uur per week, 2 uur per week, 3 uur per week, of onbeperkte deelname.  

Eén uur per week geeft de mogelijkheid tot het reserveren van één specifieke les per week. Omdat we bij voorkeur werken met kleine groepen kan het snel dat bepaalde lessen vol raken. Die gereserveerde plek zorgt dat jij altijd op die voorkeurstijd kunt, maar als je verhinderd bent kun je die les wijzigen en aan een andere les deelnemen als daar nog plek vrij is. Ook kan de les als tegoed meegenomen worden naar de volgende week. Twee of drie uur in de week werkt volgens hetzelfde principe.   

blokuren

Blokuren gelden als twee uur. 

onbeperkt

Met een onbeperkt abonnement kun je voor zes lessen per week een plaats reserveren. Je mag dan ook aan alle andere lessen deelnemen mits er plaats vrij is natuurlijk. Juist omdat er met dit abonnement zoveel lessen worden vastgezet is het voor de mensen met een onbeperkt abonnement heel belangrijk om de les weer vrij te geven als je verhinderd bent, zodat anderen gebruik kunnen maken van die plek. 

meerdere deelnemers in één huishouden 

Het is mogelijk een huisgenotenabonnement af te sluiten: je krijgt dan 15/per maand korting op elk volgend abonnement (dat is de prijs voor het online abonnement dat je immers al hebt betaald, zie boven). 

looptijd en opzeggen  

Alle abonnementen sluit je af voor onbepaalde tijd, maar zijn na de eerste volle kalendermaand per direct door middel van een mailtje opzegbaar. 

Abonnementen worden vooruit geïncasseerd op de 20e. Als je een abonnement afsluit gedurende een kalendermaand wordt het tarief voor de eerste maand aangepast: de 15e betaal je de helft en de 20e nog maar een derde bijvoorbeeld.

In geval van overmacht (ziekte, mantelzorg taken, zwangerschap e.d.) is het mogelijk om je abonnement terug te brengen naar online of tijdelijk te bevriezen. Overleg dit wel van te voren.

losse lessen en proeflessen

Het is ook mogelijk een losse les te kopen. Daar hebben we twee verschillende tarieven voor: voor leden en voor niet-leden. 

Als je als lid iemand meeneemt geldt het ledentarief. 

Je kunt 1 uur uit ons totale lesaanbod als gratis proefles volgen.