Welkom in de online bewegingsomgeving van ARCHOO!

In de oudheid zei men het al: een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij proberen dat met ARCHOO via dit online platform voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik te brengen.

Binnen dit platform vind je ten eerste een online trainingsomgeving waar je op je eigen tijd en voor je eigen niveau een workout kunt doen die past bij jouw situatie: onze Gym. Maar er is ook een techniek module waar je bepaalde oefeningen correct kunt leren uitvoeren. En tot slot is er een module met achtergrondinformatie en uitleg over hoe het menselijk lichaam is ontstaan en hoe je vanuit een beter begrip daarvan ook beter kunt leren bewegen: onze Akademie.

Voor ons is dit drieluik essentieel: als je hard traint met de verkeerde techniek maak je vaak onbedoeld meer kapot dan dat je goed doet. En zoals onze grote Nederlandse filosoof Cruijff al zei: “je ziet het pas als je het snapt.” Pas als je begrijpt dat er in je bewegingspatroon dingen in de loop van de tijd zijn misgegaan, je jezelf de verkeerde gewoontes hebt aangeleerd, pas dan ben je gemotiveerd om gebruik te maken van de techniek oefeningen om die bewegingspatronen te verbeteren en kan je training zich zo verdiepen.

Free

Registratie Archoo

Wanneer je ingeschreven staat bij Archoo kan je via deze weg toegang krijgen tot de online Modules..