Welkom bij het online platform

In de oudheid zei men het al: een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij proberen dat met ARCHOO via dit online platform voor zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier binnen handbereik te brengen.

Je kunt alleen toegang krijgen tot het platform als je lid bent van ARCHOO. Als je een abonnement hebt bij ARCHOO is het online platform altijd automatisch inbegrepen. Je kunt ook alleen online lid worden.

Binnen dit platform vind je ten eerste online trainingen waar je op je eigen tijd en voor je eigen niveau diverse workouts kunt doen zoals ‘bellyfit’, ‘fit voor alledag’ en ‘balans’.


Daarnaast zijn er een aantal cursussen zoals ‘fit op kantoor’ of ‘reset je lichaam’ waarin je uitleg en oefeningen vindt rond een speciaal thema.
De ‘bewegingsbibliotheek’ geeft uitleg en technische informatie over poses, loopjes en transities tussen bewegingen.

De ‘gezondheidsbibliotheek’ geeft achtergronden bij veelvoorkomende klachten. Hoe kom je aan die klachten, wat kun je eraan doen als je ze hebt, en hoe voorkom je dat je ze – opnieuw – krijgt.


In de VLOG’s behandelen we elke keer andere onderwerpen uit de evolutie en anatomie van het menselijk lichaam. Zo kun je leren je lichaam beter te begrijpen, en vanuit dat begrip leren beter te bewegen en je lichaam beter te onderhouden.

Voor ons is dit ‘bewegen uit begrip’ essentieel: als je hard traint met de verkeerde techniek maak je vaak onbedoeld meer kapot dan dat je goed doet. En zoals onze grote Nederlandse filosoof Cruijff al zei: “je ziet het pas als je het snapt.” Pas als je begrijpt dat er in je bewegingspatroon dingen in de loop van de tijd zijn misgegaan, je jezelf de verkeerde gewoontes hebt aangeleerd, pas dan ben je gemotiveerd om gebruik te maken van de techniek oefeningen om die bewegingspatronen te verbeteren en kan je training zich zo verdiepen.

Online platform

Free

registratie Archoo

schrijf je hier in als je lid bent

Free

bewegingsbibliotheek

Uitleg per beweging/houding

komt in 2024

gezondheidsbibliotheek

Ik heb klachten, hoe verder?

Free

vlog

Leer van alles over je lichaam.

Free

fit voor alle dag

Oefeningen Pilates en Essentrics

Free

natuurlijk bewegen

Leer kruipen, rollen, hangen, …

Free

kom in de flow

Serie elkaar opvolgende bewegingen

Free

ontspan

Yoga, mindfulness, zelfmassage

Free

balans

Ontwikkel stabiliteit mbv balansballen

Free

bellyfit

dans jezelf fit en vrolijk

Free

buikdansen

techniek en samen dansen

Free

fit op kantoor

Uitleg en stoeloefeningen

komt in 2024

conditie

verbeter je weerbaarheid

komt in 2024

kracht

vergroot je draagkracht

Free

reset je lichaam

hervind je natuurlijke houding